Afisare si etichetare

Etichete autoadezive in coala A4

Etichete autoadezive in coala A4 cu 100 coli /top dimensiuni standard:

1/A4, 2/A4 , 4/A4, 6/A4, 8/A, 21/A4, 65/A4, 96/A4 etc. Disponibile cu colturi patrate sau rotunde

Etichete autoadezive in rola

Etichete autoadezive in rola –termice sau normale , dimensiuni la comanda.

Aparat etichetare preturi

Tipărește pe un singur rând, 8 caractere: numere, simbol monedă, diferite simboluri. Rola folosită poate avea max. 1500 de etichete pentru a încăpea în aparat.Se livrează cu o rolă de preț albă.Tușiera se poate înlocui cu o tusiera compatibila cu acest aparat .Dimensiuni caractere: 1,56 x 3 mm. Dimensiuni etichete preț: 26 x 12 mm.

Rola pret alba si colorata

1000 de etichete care pot fi folosite în aparatele de aplicat prețuri sau ca atare Dimensiuni: 26 x 16 mm. Diverse culori in stoc: alb, verde, rosu , galben.

Panou pluta rama lemn sau cu rama de aluminiu

Panou plută cu ramă de lemn sau aluminiu util pentru orice încăpere: recepție, secretariat, săli de conferințe, depozit, atelier, locuință etc. Pentru prinderea documentelor pe panou recomandăm pionezele speciale pentru panouri de plută. Format din două foi de plută și o placă din lemn subțire între ele, prinse într-o ramă din lemn sau aluminiu. Include accesorii pentru prindere în perete. Poate fi expus orizontal sau vertical Dimensiuni: 120 x 90cm, 90*60cm, 45*60cm,150*100cm.

Table magnetice cu rama aluminiu

Whiteboard cu ramă din aluminiu recomandat pentru birouri, săli de training și prezentare sau hale de productie si depozite.Pentru scriere și ștergere pe whiteboard, recomandăm markerul pentru whiteboard.Pentru curățare se folosește soluția specială Spray pentru whiteboard.

Suprafață magnetică din oțel. Include sistem de prindere în perete și suport pentru markere.Ramă din aluminiu, cu colțuri din ABS. Dimensiuni: 240*120cm, 120*90cm, 90*60cm, 150*100cm, etc.

Flipchart magnetic rama aluminiu

poza 029

Flipchart magnetic ce poate fi folosit și ca whiteboard datorită cârligelor de prindere a foilor cu distanță reglabilă.Suport pentru markere. Înălțime reglabilă.

Dimensiune fără rama: 70 x 100 cm . Dimensiune cu ramă: 74.8 x 106.5 cm. Se poate folosi ca tabla magnetica sau se poate scrie pe hartie impreuna cu rezerva de hartie flipchart 50/set.

Rama magnetica afisare

poza 030

Suport afișare cu ramă magnetică este produsul ideal de folosit în ateliere, birouri, fabrici, magazine, pe dulapuri metalice pentru a afișa informații, liste sau instrucțiuni de lucru. Ramă metalică A4, prevăzută cu bandă magnetică pe lățimea superioară. Introducerea documentului în folia perfect transparentă se face prin partea superioară.

Poate fi folosită pe orice suprafață metalică.

Rama pentru suport mural

Potrivită pentru afișarea informațiilor în suporturile murale A4.

Material: plastic transparent cu proprietăți antireflexe.

Material ramă: metal acoperit cu plastic color. Format: A4.

Suport metalic mural A4

poza 032
Ideal pentru afișarea informațiilor importante în spații deschise de lucru, precum ateliere, saloane, expoziții, magazine etc. Se pot prinde maxim 10 folii speciale pentru afișarea informațiilor. Include accesorii de prindere în perete. Format: A4. Dimensiuni si gramaj : punga de 1kg – dimensiuni elastice: 40mm, 50mm , 60mm, 70mm, 100mm