Consumabile

Banda adeziva ambalare

Banda adeziva ambalare 48mm*66m transparenta si maro acril

Banda adeziva ambalare 48mm*50m transparenta si maro SLV solvent

Banda adeziva de marcaj 3M

Banda adeziva de marcaj 48mm*33m pentru hale industriale si hale de productie , hale pentru depozitare , folosita pentru marcaje pietonale si de atentionare sau orientare in depozite. Flexibilă, rezistentă la abraziune, conformabilă. Se îndepărtează ușor, își menține culoarea, cu durată mare de viață; este ușor de aplicat, versatilă, rezistentă la umezeală.Culori disponibile : galben , negru , albastru , verde , rosu , negru/galben , mov , orange , maro , etc.

Dimensiuni disponibile pentru fiecare culoare: 50mm*33m si 25mm*33m

Banda adeziva FRAGIL

Banda adeziva cu mesajul FRAGIL scris rosu pe fond alb 48mm*60m

Banda adeziva de hartie

Pentru protejarea provizorie a unor suprafețe (în cazul vopsirii, zugrăvirii etc.)

Se înlătură ușor și nu lasă urme .Dimensiuni: 50 mm x 50 m sau 25mm*50m

Banda dublu adeziva 50mm*50m

Dimensiuni de 50mm*50m sau 25mm*50m

Dispenser ambalare pentru banda adeziva

Dispenser ambalare banda adeziva latime 48mm, material din plastic rezistent.

Banda PPL ambalare pentru palet

poza 006
Banda ambalare PPL de 12 sau 16mm latime grosime 0.65mm si 2300m lungime Banda de polipropilena sau banda PPL are o elasticitate marita, rezistenta mare la rupere si un coeficient de elongatie foarte mare. Indiferent de dimensiunile produselor dumneavoastra, acestea sunt legate manual sau automat. Banda de PPL (polipropilena) protejeaza produsul oferindu-i acestuia o siguranta sporita pe timpul transportului si depozitarii.

Capse metalice pentru legat banda PPL

poza 014
Capse metalice pentru banda PPL de 12mm si 16mm Capsele Metalice Pentru Banda PP sunt realizate din tabla zincata si sunt folosite pentru legarea benzii paletizare PPL prin sertizare. Suprafata capselor metalice este embosata pentru a realiza o strangere puternica. Banda de PPL (polipropilena) protejeaza produsul oferindu-i acestuia o siguranta sporita pe timpul transportului si depozitarii.

Cutter metalic profesional 18mm

Cutter metalic profesional lama de 18mm, manson cauciuc ambalare la blister

Lamele uzate se pot inlocui cu rezerve lama cutter 18mm.

Elastic ambalare diverse produse

poza 010
Elastic din cauciuc pentru diverse intrebuintari , ambalare si grupare produse. Bandă din cauciuc natural în proporție de 60%, ceea ce îi asigură durabilitate, elasticitate și rezistență la rupere sporite. Dimensiuni si gramaj : punga de 1kg – dimensiuni elastice: 40mm, 50mm , 60mm, 70mm, 100mm

Marker permanent Schneider varf rotund 1-3mm

poza 011

Marker Schneider Maxx 130 cu corp din plastic recomandat a fi folosit pentru scrierea pe suprafețe diverse precum: carton, hârtie, lemn, metal, sticlă etc. Cerneala se usucă rapid și este rezistentă la apă, la lumină și la ștergere. Conține cerneală fără miros și fără solvenți. Vârf rotund ce nu se usucă chiar dacă rămâne fără capac 2-3 zile .Grosime de scriere: 1-3 mm .Ambalare : 10 buc./cutie.

Marker cu vopsea Schneider

poza 012

Markerele cu vopsea sunt destinate utilizării în diverse domenii, de la tehnică până la arte plastice. Pot fi folosite pe aproape orice suprafață, abrazivă sau lucioasă: lemn, plastic, sticlă, metal, ceramică, hârtie, carton etc. Vopseaua nu conține solvenți, este rezistentă la apă, ștergere, solicitări mecanice și temperaturi înalte (până la 300°C). Vârf rotund, rezistent.Grosime de scriere: 1-3 mm .Detalii: 10 buc./cutie.

Marker pentru sticla Schneider 245

poza 018
Marker special pentru suprafețe lucioase și tablă de sticla. Grosime vârf: 2-3 mm Ștergere uscată ,acoperire mare, rezistență la lumină culori strălucitoare, persistente și luminoase ,valvă specială pentru controlul cernelii , culori fluorescente la lumină UV: albastru, verde, galben și roz

Coltar carton pentru protectie cutii carton

Coltar carton 35*35*4*1200mm Coltar carton 35*35*4*800mm

Dispenser manual folie strech

Diametru (zona albastra): 72,6 mm

Diametru (zona rosie): 47,5-51,4 mm (partea utilizata)

Diametru interior: 39,4 mm (zona degetelor)

Dispenser care ajuta la desfasurarea foliei fara riscul de a te accidenta in timpul acestei manevre. Folosind dispenserul manual veti avea o infoliere usoara a cutiilor sau paletilor , fara dureri ale degetelor cauzate in timpul frecarii datorita cartonul tubului care este rigid. Acest dispenser se vinde la set de 2 bucati pentru introducerea in ambele parti a tubului de carton.

Dispenser metalic manual pentru folie strech

Compatibil cu role avand diametrul tubului interior cuprins intre 38 si 76 mm si latimea foliei stretch intre 300 si 500 mm. Constructie metalica robusta. Greutate: 2.7 kg

Aparat de legat pentru banda PPL

Legarea manuală a cutiilor/paleților cu bandă din polipropilenă și capse metalice.

Realizează strângerea, sudura cât și tăierea benzilor PPL.

Palet lemn 1200mm*800mm ; 800mm*600mm

Palet din lemn– europalet , palet din lemn– noneuro. Vindem paleti noi si second hand.

Se pot livra si alte dimensiuni la precomanda.

Avem cutii carton in stoc pentru dimensiunile europalet 1200*800mm si 800*600mm